Festival

Kaffe er en selvfølge på alle festivaler! At kunne nå ud til alle gæsterne er dog ikke en selvfølge. Med mobil servering kommer kaffen ud til alle festivalgæsterne og ikke omvendt.

Hvordan virker det?

Ingen festival er den samme og der er ikke et klart billede hvad der fungere bedst for jeres festival. Så lad os snakke og sammen finde den perfekte løsning for jeres festival.

Case

Roskilde Festival

CoffeeCow har været på Roskilde Festivalen siden 2003. I dag er køerne med kaffe på rygge en selvfølge på festivalen. Højest 77 af vores tjenere spreder sig på festivals området og sørger for at alle festivalgæster får deres kaffe serveret direkte til dem

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!