Hvordan kan i blive set?

Vi lever i et stresset kundesamfund hvor alle vil sælge. Alle leder konstant efter nye kanaler og nye metoder til at komme igennem larmen og nå sine potentielle kunder. Vi tror på at den bedste måde at nå ud til potentielle kunder er at værdsætte dem ved at tilbyde dem en kop kaffe. Der vil få dem til at stoppe et øjeblik og faktisk høre jeres budskab.
Jeres budskab til kunden vil komme igennem to veje. Først og fremmest ved at brande alt udstyret. Vi kan simpelt brande kaffetasken med jeres grafiske profil. Der er også muligt at fuldende jeres budskab med brandede flag, kopper, store sejl og trykte T-shirts.

Hvordan virker det?

Til at begynde med vil vi snakke om jeres behov. Ingen firmaer er de samme og det er vigtigt at få jeres budskab igennem på den rette måde.
Vi brygger en smagsrig, økologisk og fairtrade mærket kaffe som vi med højt humør servere til jeres kunder ved hjælp af den mobile kaffetaske. Om det til jeres event, kontor eller andre steder hvor behovet kunne være.
Kaffe er ikke en begrænsning! Vi kan levere varm chokolade, saft, glögg eller andet drikkelse. Udover drikkelse kan vi også servere eller uddele ting som aviser, kage eller chokolade

Branding

Branding er vigtigt for at jeres kunder tydeligt kan se hvem det er der tilbyder dem kaffe. I sender bare jeres grafik til os og så ordner vi alt der har med tryk at gøre. Udgangspunktet er at vi brander kaffetasken, men vi kan også brande kommer, tøj og såkaldte ”sejl” for taskerne.

Flagga med tva personer

Case

TRAFIK I MÄLARDALEN (TIM)

TiM er et samarbejde mellem SJ og lokaletransportvirksomheder i flere amter. Deres opgave er at nogle morgener, ønsker de at møde deres rejsende med kaffe og den seneste udgave af deres magason. CoffeeCow møder disse rejsende med to til fire tjenere pr placering. For klart at vise, at vi repræsenterer TiM, bruger skjorter, bannere, Topsejl og tabeller, der er brandet med TiM’s logo.

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!