Vi er CoffeeCow!

Vi ønsker at sprede glæde og skabe mødet uanset hvor vi er. Midlet vi bruger til dette er kaffe og især kaffetasken. For at glæde skal kunne komme ud til både privatpersoner og firmaer, har vi to tilgange som vi benytter, den mobile café, hvor vi sælger kaffe direkte til kunder og marketingsbureauet, hvor vi hjælper virksomheder med at markedsføre sig.

Den mobile café

Med kaffetaskerne kan vi nå ud til alle! Vi når ud til dem der sidder længst væk i parken, dem, som ikke ønsker at stå i en lang kø og dem som stadig småsover i deres telt på en festival. Vores styrke ligger i vores mobilitet og vilje til at nå ud til ALLE med en kop kaffe.

Marketingsbureauet

En stor del af vores forretning er markedsføringsopgaver. Hvor vi markedsføre andre brands på vores udstyr og gratis kaffe i virksomhedens navn. En kop kaffe gør ikke kun folk glade, men får dem også til at stoppe. Det perfekte tidspunkt til at fortæller om virksomhedens ydelser eller produkter.

Sådan begyndte det hele:

Idéen til CoffeeCow kom da Johannes studerede nationaløkonomi ved Stockholm Universitet. Pauserne var korte og alle ville have kaffe. Så i stedet for at sidde i solen og drikke sin kaffe. Så var Johannes og hans medstuderende nødt til at bruge hele pausen på at stå i kø.
Johannes og en medstuderende begyndte at tænke over, hvad man kunne gøre for at løse problemet. Mens de diskutererede muligheder blev en dør for dem. En person kommer ud og spørger hvad de laver. Johannes og hans medstuderende fortæller om deres tanker. Personen viser sig at arbejde med start-up firmaer. Johannes og hans medstuderende hopper på toget og begynder at ligge grundstenene til hvad der i dag er CoffeeCow.

For os er mødet målet.

Måske har du mødt os på gaden i løbet af årene? For os hos CoffeeCow handler det om at skabe gode møder. Selvfølgelig over en kop kaffe! Vi har altid kaffe som er økologisk og Fairtrade. Hver gang vi er ude får vi bekræftet at det her er en værdifuld service. De fleste mennesker er varme og glade. Det får os til at forsætte!
Denne vision har taget os på festivaler og events rundt om Sverige og Skandinavien. Gennem alle disse år har vi haft den fornøjelse at kunne nå over en million mennesker med kaffe og varme. Vi håber, at der vil møde mange flere fremover!


Johannes Mårlöv, CEO og grundlægger af CoffeeCow