Kaffecatering

Vil i have kaffe til jeres event? Eller måske servere kaffe til jeres personale? CoffeeCow hjælper jer med kaffecatering! Vi kan hurtigt og snildt levere store mængder kaffe og tilbehør når i behøver det. Kaffe kan serveres via kantiner, kaffetasker eller begge. Alt efter hvad i har behov for.

Hvordan virker det?

Vi leverer til jeres behov. CoffeeCow kan levere kaffecatering fra ti til flere hundrede liter kaffe hvor i er. Selvfølgelig kan vi også sørge for mælk, sokker, kopper og alt hvad der ellers hører til kaffe. Vi kan endda arrangere serveringspersonale.

Vandvarmer

H 50 cm, Br. 48 cm
Volumen 25 liter
Kan anvendes til glögg, varm kakao m.m.

Perkulator

H 44 cm, Br. 37 cm
Brygger 10 liter kaffe på 45 min.
500 g kaffe (helst grovmalet)+ koldt vand

Sølvfarvet termobeholder

H 29 cm, Br. 29 cm
Volumen 10 liter
Holder varmen i 3-5 timer

Stor brun termobeholder

H 60 cm Br. 22 cm
Diam. 41 cm
Volumen 15 liter
Holder varmen i 6-8 timer

Lille brun termobeholder

H 46 cm, Br. 22 cm
Diam. 41 cm
Volumen 10 liter
Holder varmen i 5-7 timer

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!