+ 46 8 - 667 50 40

Kaffecatering

Vil i have kaffe til jeres event? Eller måske servere kaffe til jeres personale? CoffeeCow hjælper jer med kaffecatering! Vi kan hurtigt og snildt levere store mængder kaffe og tilbehør når i behøver det. Kaffe kan serveres via kantiner, kaffetasker eller begge. Alt efter hvad i har behov for.

Hvordan virker det?

Vi leverer til jeres behov. CoffeeCow kan levere kaffecatering fra ti til flere hundrede liter kaffe hvor i er. Selvfølgelig kan vi også sørge for mælk, sokker, kopper og alt hvad der ellers hører til kaffe. Vi kan endda arrangere serveringspersonale.

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!