Kaffecatering

Vil i have kaffe til jeres event? Eller måske servere kaffe til jeres personale? CoffeeCow hjælper jer med kaffecatering! Vi kan hurtigt og snildt levere store mængder kaffe og tilbehør når i behøver det. Kaffe kan serveres via kantiner, kaffetasker eller begge. Alt efter hvad i har behov for.

Hvordan virker det?

Vi leverer til jeres behov. CoffeeCow kan levere kaffecatering fra ti til flere hundrede liter kaffe hvor i er. Selvfølgelig kan vi også sørge for mælk, sokker, kopper og alt hvad der ellers hører til kaffe. Vi kan endda arrangere serveringspersonale.

Vattenvärmare

H 50 cm, B 48 cm
Volym 25 liter
Kan användas till glögg, varm choklad etc

Perkulator

H 44 cm, B 37 cm
Gör 10 liter kaffe på 45 min.
500 g kaffe (helst grovmalet prezzo)+ kallt vatten.

Silverkantin

H 29 cm, B 29 cm
Volym 10 liter
Värmehållning 3-5 timmar

Stor brun kantin

H 60 cm B 22 cm
D 41 cm
Volym 15 liter
Värmehållning 6-8 timmar

Liten brun kantin

H 46 cm, B 22 cm
D 41 cm Volym 10 liter
Värmehållning 5-7 timmar

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!