Lej Kaffe rygsæk

Hos os findes der mulighed for at leje fuldt brandede kaffetasker. I vælger, hvor meget i ønsker at gøre for sig selv, og hvor meget i vil have os til at arrangere. Vi kan både lave kaffen i store mængder og levere udstyret direkte til jer. Men i kan også vælge at selv lave kaffen og så afhente udstyret på vores kontor på Djurgården i Stockholm.

Branding

Branding er vigtigt for at jeres kunder tydeligt kan se hvem det er der tilbyder dem kaffe. Uanset om i lejer kaffetaskerne eller at vi udfører jobbet. Så sender i bare jeres grafik til os og så ordner vi alt der har med tryk at gøre. Udgangspunktet er at vi brander kaffetasken, men vi kan også brande kopper, tøj og såkaldte ”sejl” for taskerne.

Kafferygsæk

H 43 cm, Br. 37 cm, Diam. 21 cm
Volumen 10 l
Holder varmen i 4-6 timer

Kopholder

Rummer 100 styk standard-kopper. Maks. diameter på kop - 8 cm.

Kopper

Lille, Standard, Stor kop
Volumen 1, 2, 3 dl
50, 100, 50 styk per rør
Miljøvenligt papir

Sukkertaske

H 20 cm Br. 25 cm
Til sukker, penge og brochurer

Mælkeholder

Vi anbefaler en 1-liters standardmælkeemballage som passer til vores mælkeholder

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!