Vær rolig – Vi løser det!

Kommunikation er mindst lige så vigtigt som kaffe. Vi sørger for at vores kunder får lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe. Men vi er også interesseret i, at i bliver set og kommunikere jeres budskab på den rette måde
Det er vigtigt for os, at i får præcis det i søger. Her på hjemmesiden kan i finde mange informationer om hvad vi tilbyder. Har i spørgsmål til hvad der kan fungere bedst for jer? Ring til os på +46 8 667 50 40. Eller send en mail på info@coffeecow.dk.

Promotion

Det handler ikke kun om kaffe, Det handler om at skabe good-will og blive set der hvor kunderne er. Markedsfør jer med CoffeeCow!

Catering

Behøver i en levering af kaffe? Vi brygger en lækker økologisk og fairtrade mærket kaffe som kan blive leveret til et kontor eller event.

Udlejning

Vil i servere kaffe selv? Så findes der mulighed for at leje kaffetasker og andet udrustning - alt sammen kan brandes med jeres varemærke/logo.

Festival

Har i en stor festival og vil i nå ud til alle jeres gæster? Med CoffeeCows mobile kaffe kan i nå alle kaffetørstige festivaldeltagere!